L’illa de l’evolució

L’illa de l’evolució

El nostre grup ha triat una de les quatre illes de ciència que hi ha al museu.Les illes de ciència són espais tancats on es tracten temes concrets dels éssers vius. Nosaltres hem triat l’illa de l’evolució biològica.

Algunes coses de l’illa han sigut més difícils que altres però malgrat tot ha sigut “fàcil” ja que hem sigut capaços d’ordenar la informació.  El que més ens va estranyar va ser una projecció on s’ensenya d’on venim els humans: comença amb una mena de rata que mica en mica es va convertint en un mico que sembla un ximpanzé i finalment es posa dret i es transforma en un humà. Aquest vídeo no es del total cert o no està ben explicat, perquè tal com es mostra en una vitrina,els ximpanzés no són els nostres avis sinó els nostres cosins. Es a dir,els ximpanzés i nosaltres tenim un avantpassat comú. Per tant, la imatge que hem triat, molt freqüent en els llibres, és falsa.

Share this post