Tercera Setmana

Tercera Setmana

Presentació1

Aquesta setmana, hem començat a preparar el guió a partir d’uns temes que vam triar la setmana passada, els temes eren:
-Fer tot el que em doni la gana.
-Sexe i drogues.
-Distanciament entre amics.
-Amor.
-Viatjar pel món.
-Tot allò dolent que em pugui passar en el futur.
A partir d’aquests temes, cadascú va escriure un breu argument de 5 línies d’extensió, i després el vam haver d’allargar fins a mitja pàgina. Vam llegir tots els textos que havíem creat, i vam haver de votar els dos que ens agradaven més. Els més votats van ser el de la Julia i el Saad, al final per les votacions va guanyar el del Saad.

El segon dia vam començar a treballar amb el text del Saad, i amb una correció conjunta que vam fer a la classe, vam veure que en alguns trossos faltava història, o explicacions, o fets. Així que ens vam haver de posar en parelles, i a les parts que faltava història havíem d’omplir-ho amb els fets que volguéssim, però que quedessin bé amb la història. Després vam haver de tornar a votar els trossos que ens agradaven més, i ens vam quedar amb els del propi Saad, que veient els errors ho va corregir. Al final com vam veure que tot i els retocs que vam elegir, la història encara era una mica trista, vam fer alguns retocs amb unes idees d’uns i d’altres fins que vam tenir el text acabat, i més o menys llest.

Dijous va venir el Victor, coordinador artístic de la sala Beckett*. Li vam llegir el text que teníem fins ara. Ens va donar eines per transformar-lo en text teatral: definició de personatges, recursos per fer arribar informació al públic i la conversió de la narració en escenes. En total hi hauran 15 escenes aproximadament i 4 personatges.

Share this post