Fem una xerrada informativa

Fem una xerrada informativa

Ahir vam portar a terme una xerrada informativa sobre la banca ètica per les famílies de l’institut. Va vindre més gent del que ens esperàvem perquè, tot i que quan trucàvem a les famílies moltes ens deien que sí que vindrien, nosaltres pensàvem que ho deien per cortesia, però que en realitat no podrien o se’ls hi oblidaria. En total van venir 20 pares i mares aproximadament… (Júlia)

 

Júlia: “El fet que vingués tanta gent va fer que m’agafés molta vergonya durant la presentació.

Júlia: “Els pares i mares van fer moltes preguntes i això va reflectir l’interès que tenien pel tema.

Darío: “Segons la meva opinió va sortir molt bé. Tots molt nerviosos, però com a resum final, va sortir molt bé”

Darío: “Del dia d’avui m’emporto dues grans emocions que he sentit : la felicitat i/o satisfacció de les felicitacions de la Mª Antònia (la representant de Fiare Banca Ètica) i els nervis que he passat durant la presentació. Això, però també és bo per així anar agafant experiència i ja no estar tant nerviós en la propera exposició oral.” 

 


Share this post