Al TGPE Museu Blau seguim investigant

Al TGPE Museu Blau seguim investigant

Aquesta setmana els participants del TGPE Museu Blau hem tingut unes trobades d’allò més interessants.

Dimecres, 21 d'octubre de 2015. Trobada amb la Yael Díaz.

Dimecres, 21 d’octubre de 2015. Trobada amb la Yael Díaz.

Dimecres, 21 d’octubre ens va atendre la conservadora de petrologia del MCNB i tècnica del departament de Col·leccions, Yael Díaz, una de les responsables de continguts de l’exposició Biografia de la Terra.

Dijous 22 d’octubre vam gaudir de la presència de la cap del departament d’Exposicions del MCNB, Elvira Ferragut, responsable dels recursos museogràfics.

 

 Dijous, 22 d'octubre de 2015. Trobada amb l’Elvira Ferragut.


Dijous, 22 d’octubre de 2015. Trobada amb l’Elvira Ferragut.

Hem plantejat de fer les trobades al propi museu per aprofitar al màxim les aportacions d’aquestes dues tècniques, perquè pensem que fer-ho “in situ” millora l’experiència i estimula la curiositat i motivació dels alumnes, ara que ja coneixen més bé l’exposició.

Amb les nostres investigacions i les informacions que ens han proporcionat, les preguntes clau de l’encàrrec estan gairebé enllestides. Esperem tenir-les a punt per dimarts 27 d’octubre, que ens visitaran a l’institut la Mireia González i la Neus Sagristà de l’equip educatiu del MCNB per donar-nos el seu vist-i-plau.

Share this post