Ja hem arrencat el TGPE Penguin Random!

Ja hem arrencat el TGPE Penguin Random!

Aquesta primera setmana de treball ha sigut intensa. L’alumnat va conèixer a l’editora Rosa Samper i amb ella vam començar a compartir idees per construir plegats el nostre objectiu: la creació d’una sèrie literària juvenil.

Brainstoming  Pluja idees_Penguin     

 

Amb l’imaginació activada al 100%, en subgrups de treball van anar definint els personatges que volien per la seva producció: genialitats, propostes, decisions, negociacions… l’aula es va convertir en un veritable estudi de creació!

foto 4 Definint els personatges

 

I, finalment, dijous… ja estaven aquí els personatges!

Primer, van defensar per grups el seu projecte davant la Rosa i els companys. Era molt important saber transmetre realment l’essencia del personatge i explicar de manera argumentada els trets físics i de personalitat que el definien.  Ho van aconseguir!

foto 3 foto 2 (2) foto 2 (1) Defensa dels projectes

Finalment, vam realitzar una votació per consensuar els cinc personatges definitius i començar a extreure les primeres conclusions:

Votacions Personatges

 

Continuem treballant!

Share this post