TGPE Laboratori de Lletres: Comencem a prendre decisions

TGPE Laboratori de Lletres: Comencem a prendre decisions

Aquesta setmana ha estat una setmana important, perquè hem hagut de prendre algunes
decisions.
Dilluns vam fer la presentació de tots els TGPE, crec que ens va anar bastant bé, i que vam poder explicar bé el nostre projecte.
Dimarts vam fer sessió d’escriptura, escoltant el nostre silenci.
Dimecres va venir la Laia Terron i vam estar parlant sobre l’autopublicació. Ens va explicar diversos aspectes d’aquest tema, i vam haver de decidir si fer una autopublicació independent o a través d’una plataforma. Dimarts que ve acabarem de prendre la nostra decisió, ja que anirem al Laboratori de Lletres i allà ens acabaran d’aconsellar.
Dijous el vam dedicar a buscar informació sobre les diferents plataformes d’autopublicació i a veure quines valien més la pena. Per això vam fer grups, i vam buscar informació i vam fer una rutina de pensament que es diu brúixola. Abans de decidir s’ha d’estar ben informat!
Al final ens hem quedat amb dues possibilitats: o ho farem amb Lulu o farem una autopublicació independent. Quins nervis!

lablletres

Share this post