Servei a les Persones 3ESO. Agenda 2030 i els ODS

Servei a les Persones 3ESO. Agenda 2030 i els ODS

En aquest BRCS hem treballat els ODS i l’Agenda 2030. La classe, dividida en 4 grups, es va repartir els ODS, 4 per grup de treball. Un cop familiaritzats amb els ODS, l’alumnat va produir un petit mural, un àudio , un petit còmic i una infografia.
Finalment s’han elaborat uns pòsters que expliquen la implicació de les institucions per aconseguir l’assoliment dels objectius el 2030 des de diversos àmbits:  al barri -la superilla, el 22@-, des de la Diputació -com construir una ciutat resilient- , des de la Generalitat -com s’avança en sentit d’anar complint els ODS-, i des d’Europa i Espanya, abordant la responsabilitat empresarial i explicant què són els think tanks, laboratoris d’idees sobre el desenvolupament sostenible. Aquí podeu veure els pòsters elaborats per l’alumnat.

Share this post