Servei a les persones 4ESO. #refugeeswelcome

Servei a les persones 4ESO. #refugeeswelcome

Diàriament ens arriben notícies sobre els tancaments de fronteres que impedeixen l’acollida de refugiats. Ens trobem davant d’un autèntic problema humanitari.

Des del BRC #refugeeswelcome hem volgut analitzar les últimes notícies sobre refugiats, hem investigat sobre els diferents motius i conflictes que fan que la gent abandoni el seu país i hem estudiat les lleis i polítiques que s’apliquen.

Després de la visita de CCAR (Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat) i la interessant xerrada que ens ha ofert el Mahmood com a refugiat, els alumnes han decidit fer la seva aportació per invertir aquesta problemàtica.

Així, s’han organitzat per oferir dues accions d’ajuda: creació d’una campanya crowdfunding per recaptar fons econòmics i donar-los a CCAR i una taller didàctic dirigit als alumnes de primària per sensibilitzar i trencar mites sobre els refugiats.

Els alumnes han ofert el seu taller a diversos grups de l’Escola Fluvià i l’escola Sant Martí i aquest, gràcies a l’implicació i esforç de l’alumnat, han estat tot un èxit

 

 

Share this post