Creació escènica. 3ESO. Rapegem per un món millor!

Creació escènica. 3ESO. Rapegem per un món millor!

 

Aquest BRCS ha estat dissenyat amb la finalitat de fer visible les condicions de vida en els barris més desfavorits de la nostra ciutat i poder fer una crítica a la societat en forma de música en estil hip hop. A més hem fet recerca sobre els diferents tipus de pobreses però en especial la pobresa infantil.

 L’objectiu  ha estat fomentar la capacitat creativa de cadascun de nosaltres  mitjançant la creació d’un tema de rap, a banda de dissenyar un curtmetratge sobre la pobresa.

Aquesta proposta és una molt bona idea perquè tots hem après el procés que hi ha darrere de les cançons, no sol en els raps sinó també en la música que escoltem a diari.

El producte final ha estat un rap unit amb un videoclip. Han vingut professionals a ajudar-nos a gravar el vídeo i el rap. Aquest vídeo està accessible a YouTube i la nostra idea és que les persones que l’escoltin siguin conscients de tots els problemes que hi ha avui en dia en segons quins barris.

Durant 5 setmanes hem treballat amb dues entitats externes: l’Escola la Pau,que es de fet qui ens ha encarregar de fer un rap per descriure els problemes que tenien al barri i Versembrant, El fet de treballar amb ells és degut al seu entorn social una mica més desafavorit que ens ha permès d’entendre les repercusions de la pobresa.

L’altra entitat és Versembrant, que és una escola de rap que pretén fomentar la consciència crítica del jovent, Mitjançant l’art urbà i el hip hop, ens han ajudat a compondre una lletra, fer la base instrumental i a gravar el videoclip final

  Cristina S.

Share this post