L’encàrrec de TransformaFilms (primera setmana)

L’encàrrec de TransformaFilms (primera setmana)

 

Benvinguts al diari de grup del TGPE TransformaFilms!
El nostre grup està format per l’Aleksandra, Laura Martí, Emma, Martí, Alba Cerezuela, Julia Portal, Mar, Maria D., Lucas, Miharu, Samuel, Laura Susierra, Eva, Dario, Roger, Sonia, Lis, Javiera, Júlia Muns, Carolina, Lara i David Wilka, i som de les classes de segon i tercer d’ESO, el nostre TGPE és diu TransFormaFilms.

La web de TransformaFilms
El nostre treball final és aconseguir fer un reportatge ben fet sobre el dret i l’accés a l’habitatge i els afectats per les hipoteques.

En el tot el TGPE en acompanya ens Jordi Calvet i en Jordi Oriola que té una productora d’audiovisuals especialtizada en moviments socials. La seva pàgina web TransFormaFilms,
El grup volem aconseguir un bon treball ben acabat i aconseguir una experiència molt agradable. El nostre objectiu és que la gent s’adoni què passa al nostre voltant amb els afectats per les hipoteques i els bancs.
Els primers dies ens vam organitzar per fer cinc grups de cinc persones, i estem especialitzar-nos en un tema que ens han encarregat: dret a l’habitatge, tipus d’accés a l’habitatge, els seus preus, les hipoteques, els moviments i les lluites per l’habitatge.

Jordi Oriola presenta l'encàrrec

Share this post