Què és per a tu l’art contemporani? Un projecte per provocar i celebrar la creativitat

Què és per a tu l’art contemporani? Un projecte per provocar i celebrar la creativitat

Aquesta pregunta ha estat la nostra primera aproximació al món de l’art contemporani. El grup de setze nois i noies de 2n i 3r d’ESO que s’encarrega del projecte amb el Museu Can Framis ha hagut de revisar els seus coneixements previs sobre el tema que ens ocupa. Ells i elles han escrit les seves idees i han dibuixat allò que els ha semblat que s’acostava a l’art contemporani. Aquí teniu el resultat, la nostra primera col·lecció d’art contemporani. Així comença el projecte que ens portarà a complir amb l’encàrrec que ens ha fet el museu, un encàrrec molt especial.

 

Àlbum

 

Ments trencades
Irene R., 2013

 

Galeria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post