Segona setmana

Sala Beckett

Segona setmana

Sala Beckett

Com el nostre encàrrec és escriure una obra de teatre, primer hem de saber com escriure-la. Per això, vàrem aprendre què era el text teatral i les seves característiques.
Durant els dos primers dies vam estar veient unes presentacions sobre el text teatral en general. A partir d’aquestes presentacions vam haver de fer uns exercicis relacionats amb els diàlegs. Un encàrrec era transformar un text narratiu a una escena de teatre amb totes les seves característiques: les acotacions, els diàlegs…
Al tercer dia, el dimecres, vam aprendre que en tota obra de teatre hi ha un conflicte i que, al final de l’obra, s’ha de solucionar. Per aprendre-ho, vam llegir un cas polèmic i, a partir d’aquest cas, solucionar el conflicte en una representació d’unes quantes escenes.
Finalment, va arribar el dia que vàrem anar a la Sala Beckett. En Víctor ens va fer una visita guiada per tota la Sala. Ens va ensenyar les instal·lacions i ens va fer una breu descripció del que hi havia i del que es feia.
Nosaltres vàrem estar esperant aquest dia durant molt de temps ja que teníem curiositat de com seria tot.

Saád i Pau.

Explicació PPT

Share this post