Semblances

Semblances

 

Tot pintant els nostres quadres hem descobert que altres pintors van mirar el món com nosaltres ho hem fet i ens ha semblat que els nostres dibuixos havien viscut abans en altres teles. Algunes d’aquestes obres les hem trobat després a Can Framis. En molts casos la semblança és sorprenent.

Hem descobert que totes les nostres idees eren bones idees, que totes les propostes tenien una llavor artística, que tots som diferents, tan diferents com els nostres quadres, i que totes i tots som una mica únics i una mica semblants.

I si no hem trobat a Can Framis un mirall de la nostra creació, l’hem buscat arreu del món. Quantes sorpreses! Fixeu-vos-hi bé.

 

 

 

Share this post

Comment (1)

  • Semblances III |

    […] tots i totes hem fet algunes troballes, tal com va fer l’equip de tardor a l’inici, Semblances, i al final del projecte, Semblances […]

    9 juliol 2014 at 0:04

Comments are closed.