El nou equip arriba a Can Framis!

El nou equip arriba a Can Framis!

Avui hem conegut de primera mà l’encàrrec que ens ha fet la Fundació Vila Casas: ajudarem a ampliar i a acabar l’audioguia iniciada pel primer equip del projecte.

Som el segon equip del projecte, un grup de vint noies i nois que hem triat el TGPE Can Framis. Ja hem visitat el museu i hem descobert la col·lecció permanent d’art contemporani català que la Fundació Vila Casas exposa al Museu Can Framis.

Abans d’anar, hem pintat a l’aula el que és per nosaltres l’art contemporani, i amb els nostres dibuixos i pintures hem anat al museu a buscar en què s’assemblen les nostres obres a les del museu. Hi ha hagut moltes sorpreses; us les mostrarem al següent post, “Semblances III”.

 

L’equip de TGPE Can Framis – Primavera 2014

Share this post