Sempre hi ha una primera vegada

Sempre hi ha una primera vegada

 

L’equip de primavera acaba de fer una troballa. Alguns de nosaltres ja havíem embrutat pinzells a Can Framis. Sempre hi ha una primera vegada per travessar totes les portes. El més important és no quedar-se a fora.

Gràcies al professorat de l’escola Les Acàcies per obrir-nos la porta de Can Framis!

 

Aquest és el meu record de la visita:

“No me’n recordo molt bé d’aquell dia, em vénen records puntuals, com per exemple l’explicació d’alguns quadres, o el taller que vam fer al finalitzar. Però gràcies a aquest documental que hem trobat de la meva visita al museu quan tenia 12 anys, m’he adonat que l’Alba, es la mateixa persona que fa 3 anys ens va fer aquella visita, i ara es la que col· labora amb nosaltres al projecte. Quan vaig tornar al museu aquest any, alguns quadres ja m’eren familiars, em sonaven i alguns estava segura que ja els havia vist, en canvi, he vist quadres que eren completament desconeguts per a mi, estranys i sentia l’espai canviat, això demostra que sigui el lloc que sigui, les coses canvien al llarg dels anys, les persones també.”

Carol V.

 

 

Share this post