Són més que sons

Són més que sons

Aquest és el nom que rep el TGPE que realitzarem amb la Mireia c. Saladrigues i la Laura Llaneli.

Durant aquestes setmanes analitzarem de quina manera es pot fer art amb sons. Com el so es diferencia de la música i com podem tenir diferents resultats amb aquest: des d’una ràdio a una intervenció en un edifici o al carrer.

Així els nostres processos creatius inclouran: les fases de d’entrevista i investigació, les fases de coneixement i experimentació amb els aparells d’enregistrament i reproducció, la fase d’edició de les nostres peces, i la fase final d’exposició, instal·lació o difusió.

Per aquest motius us convidem a visitar a través d’aquest enllaç l’espai on anirem compartim les nostres produccions sonores i les nostres reflexions al voltant del so.

Share this post