Els alumnes de l’IE Les Vinyes, de Castellbisbal, al 22@

Els alumnes de l’IE Les Vinyes, de Castellbisbal, al 22@

Avui farem d’amfitrions d’un trosset del Poblenou. Tots els nois i noies de 3r d’ESO de l’Institut Escola Les Vinyes, de Castellbisbal, preparen un projecte sobre “La Barcelona del Futur”. El seu recorregut passa també per Can Framis: volen conèixer la nostra audioguia. Així que ens hem posat a generar els codis QR que portaran a les nostres produccions sonores i literàries sobre les obres de l’exposició. Ja apleguem més de quaranta!

 

Calle, Eva V., 2014, sobre l’obra Sarajevo-Milán 2006, Jorge R. Pombo, 2006.

 

En capturar aquest codi QR amb un smartphone es pot escoltar el paisatge sonor que ha fet Eva sobre l’obra Sarajevo/Milán, Jorge R. Pombo, 2006.

 

Sarajevo-Milán 2006, Jorge R. Pombo, 2006.

Share this post