Entrevistem la pintora Natalia Roman

Entrevistem la pintora Natalia Roman

Quines preguntes li faries a una pintora? Algunes preguntes han estat molt intenses, no sabem si la Natalia Roman les esperava. I algunes respostes ens han sorprès molt.

 

 

Natalia Roman 2014

 

 

Volíem saber si de petita ja li agradava pintar, si sempre havia volgut ser pintora, si té un horari de feina, quantes hores dedica al dia a pintar… La Natalia ens ha dit que dedica més hores, més temps, a pensar què vol pintar, que a pintar. Ens ha explicat com és de difícil donar forma a una idea abans de començar. També ens ha parlat de què significa per a ella el color, els colors, i de la recerca que fa en aquest sentit, no només quan els tria, sinó també quan els aparella i els posa l’un al costat de l’altre. Una de les seves paraules preferides és “cian”, el nom d’un color primari, un color espectral pur.

 

 

 

 

La Natalia s’inspira en tot el que veu. El seu so preferit és el del mar. Valora moltíssim poder veure el món des de la finestra de Google, tot i que li agrada molt viatjar, però reconeix que Internet ens acosta a tot el món, en el seu cas a tots els museus, amb una velocitat de la qual ja no pot prescindir, confesa.

 

 

 

 

Podeu veure els seus treballs a la seva web:

http://nataliaroman.com/

 

Moltes gràcies, Natalia!

 

 

Share this post