El TGPE Tardor’14 en marxa!

El TGPE Tardor’14 en marxa!

Avui dilluns 13 d’octubre hem dut a terme la primera presentació conjunta dels diferents TGPEs de tardor a l’espai polivalent del centre.

En aquesta sessió, l’alumnat de 2n i 3r d’ESO representant dels projectes que s’estan realitzant han exposat i explicat  davant els seus companys i companyes els detalls de cadascun d’aquest treballs i en quin moment del procés es troben.

Concretament, han informat dels encàrrecs realitzats per les diferents institucions, la metodologia que estan fent servir, el grau d’assoliment dels objectius, les visites realitzades, etc. Aquesta jornada d’intercanvi pretén que l’alumnat comparteixi els seus progressos i participi d’allò que estan fent els altres.

Gairebé tots els projectes compten amb la presència a les aules de persones especialistes relacionats amb el camp de la proposta externa. Els encàrrecs són molt diferents: produccions plàstiques per ambientar un taller, un muntatge escènic per representar al carrer, una proposta de recorregut per un museu, una actuació per a l’alumnat de parvulari, un inventari sobre el patrimoni industrial del Poblenou, una exposició fotogràfica o uns minireportatges amb històries de vida sobre la immigració.

En un termini de tres setmanes ens tornarem a veure per a mostrar els productes finals, els quals, estem segurs, acompliran amb escreix les expectatives inicials.

Share this post