La nostra primera visita a ASPACE, 7 de novembre de 2014

La nostra primera visita a ASPACE, 7 de novembre de 2014

Avui hem creuat un petit carreró, el Camí Antic de València, i hem entrat per primer cop a ASPACE Poblenou. A uns pocs metres de distància, un món totalment nou.

 

Àlbum del dia

 

L’institut vist des de les aules d’ASPACE Poblenou

 

Ens van fer lloc a les seves aules.

 

Cadires per a tothom

 

També tenen ordinadors, i solucions tecnològiques per adaptar-los a la mobilitat de cadascú.

 

També tenen ordinadors

 

I ara marxem cap a clase a esciure el que hem vist i el que hem sentit durant aquesta visita, i a reflexionar sobre el que pensem, sobre el que sabíem, sobre el que ara sabem… I ens fem més preguntes. Dilluns podrem fer aquestes preguntes als usuaris d’ASPACE que ens visitaran a l’institut. Ens explicaran el seu dia a dia i ens faran l’encàrrec. Quin serà?

 

 

Share this post

Comment (1)

  • Iris Folch

    Vaig visitar ASPACE per primera vegada divendres amb els alumnes de 4t i haig de dir que em va agradar molt l’experiència. Els felicito sincerament per la qualitat de les seves observacions i el seu interès durant i després de la visita, per la paciència i la sensibilitat que van demostrar. Estic segura que n’aprendrem tots molt d’aquest col·lectiu.

    9 novembre 2014 at 21:48

Comments are closed.