L’aventura submarina d’en Pio

L’aventura submarina d’en Pio

L’encàrrec que ens van fer les quatre escoles de primària ( Arenal de Llevant , Les Acàcies, Pere IV i Llacuna) va ser crear un conte teatralitzat amb ambientació sobre el mar, i a més a més que alguns dels personatges fossin els noms de les seves classes.
Ha estat un procés dur però al mateix temps molt enriquidor.Vam començar per anar a conèixer els nens i nenes de les escoles. La cap d’estudis del Pere IV ens va fer una diagnosi sobre els interessos i característiques dels petits/es de P4 i P5. Ens va servir per a plantejar-nos la futura obra ( aspectes com les repeticions, cantarelles, vocabulari entenedor,….). A partir d’aquí vam realitzar una pluja d’idees i va sorgir el fet de treballar per grups per tal repartir-nos la feina!.

A més a més, vam tenir la gran sort de compartir aquesta experiència amb la Laura Palmero actriu i treballadora a Trémolo ( escola de música i teatre de Barcelona), que amb els exercicis d’improvisacions i jocs interpretatius ens va ajudar a aclarir idees i a matissar aspectes varis de l’obra. També vam comptar amb la inigualable Begonya Folch, professora de música, que va ajudar al grup de so a seleccionar aquelles músiques tot respectant els drets d’autor i a crear-ne d’altres!

Com heu pogut comprovar en el vídeo tot això surt reflectit…va ser una feina intensa!!! Comissions, coordinació, creació, assajos, comprovacions i molts nervis en el procés!!!!

Però s’han convertit en autèntics/ques treballadors d’una companyia de teatre… I tot i que han suat, han vist el resultat i això no té preu!!!!

Ha estat un plaer treballar tots junts per aconseguir fer aquesta obra teatral. Així doncs….

MOLTES FELICITATS ALUMNES DEL TGPE ESCOLES…

I en breu tindrem l’estrena!!! MOLTA MERDA

Share this post