TGPE ASPACE. Comencem!

TGPE ASPACE. Comencem!

 

Amb Sònia, Pilar, Sergi, Sáad, Alba C., Rocío, Paula, Javiera, Pol, Giulliana, Núria, Alba Ch., Andrea, Nicole, Martí, Mar Joan, Júlia, Arnau i Eva, els vint nois i noies de 4t d’ESO que inicien el projecte “TGPE ASPACE” de col·laboració amb el Centre de teràpia ocupacional ASPACE Poblenou, ens acostem a una realitat tan propera com desconeguda.

 

Què és la paràlisi cerebral? Què en sabem? Què volem saber? Amb el Metaplan, una tècnica de creativitat que sistematitza la recollida d’idees de tots els participants, hem fet el mapa de les nostres certeses (el que sabem que sabem) i de les nostres incògnites (el que sabem que no sabem). Us mostrem l’àlbum de la sessió.

 

Metaplan a 4t d’ESO, TGPE ASPACE, 4/11/2014

 

El que sabem…

 

Metaplan 2, Què sabem, 4 de novembre 2014

 

El que volem saber…

 

Metaplan 2, Què volem saber, 4 de novembre 2014

 

Comencem!

 

 

 

 

 

Share this post