Tanti auguri! Setmana UNESCO 2014 “Units en la diversitat” #TGPEASPACE

Tanti auguri! Setmana UNESCO 2014 “Units en la diversitat” #TGPEASPACE

Darrer dia de projecte. Hem viscut dues setmanes molt intenses. ASPACE poblenou ens va encarregar documentar en vídeo la seva participació en la Setmana de la UNESCO 2014, Units en la diversitat.

UNESCO WEEK 2014 ASPACE Ins4Cantons

Hem anat a filmar, a fer fotografies, a parlar, a entrevistar, a explicar, a cantar i a ballar. Avui presentem als nostres companys i professors el resum del darrer tram del projecte. El producte final es podrà mostrar aviat, estem acabant el procés d’edició, les músiques, els quadres, i la nostra conclusió.

 

 

 

La veritat és que cada dia tenim idees noves que voldríem afegir al projecte. Hauran d’esperar a la propera edició, o a qualsevol altra col·laboració. Ara ASPACE ja no és per nosaltres una porta tancada per la que passem cada dia per anar a l’institut, sinó una porta oberta d’uns veïns que ens han ensenyat molt. Esperem anar i venir sovint i fer molts més projectes plegats. La Laura, el Josep i tots els que fan ASPACE ens ho han posat molt fàcil i els estem molt agraïts.

 

Tanti auguri!

 

 

 

Hem anat publicant novetats sobre el projecte a Twitter amb el hashtag #TGPEASPACE. Durant aquestes cinc setmanes hi ha hagut famílies que ens han seguit molt de prop. Dediquem aquest post a @lolimuar per l’acompanyament que ens ha fet. Ella ens ha fet conèixer aquest experiment fantàstic, “Amb ulls de nen”. Gràcies, @lolimuar

 

 

Share this post