El TGPE d’Escoles del barri ens porta, aquest curs, al món del circ

El TGPE d’Escoles del barri ens porta, aquest curs, al món del circ

El passat cinc d’octubre van començar un curs més els TGPE de tardor. El grup de 25 alumnes destinats a realitzar l’encàrrec de les escoles del barri van arribar a l’aula el dilluns a les 9.15 h i a les 9.30 h ja entraven per la porta de la primera escola que vam visitar, Pere IV. El director ens va donar la benvinguda i de seguida vam passar a la biblioteca, on l’Esther, la cap d’estudis, ens va fer l’encàrrec: oferir als nens i nenes de P4 un espectacle relacionat amb el món del circ, quin repte! També ens va donar pautes i consells per atreure l’atenció del nostre públic, un públic, per cert, molt exigent.

Des d’aleshores ja hem visitat les altres tres escoles per les quals realitzarem l’encàrrec: Les Acàcies, Llacuna i L’Arenal de Llevant. Els nostres alumnes han parlat amb els nens i nenes de les escoles per saber què els interessa sobre el món del circ i contactar i conèixer directament al públic per al qual actuaran. També s’han organitzat en grups de treball segons els seus interessos: actors, escenògrafs, reporters, tècnics de so i llum, … Però tots, tots, participant amb iniciativa, creativitat i il·lusió! Comptem amb la col·laboració de l’Aida per treballar tècniques teatrals i jocs d’improvisació a partir dels quals han començat a prendre forma les primeres escenes.

Aquí us deixem algunes imatges.

escoles1

escoles2

Share this post