El TGPE Museu Blau, endavant!

El TGPE Museu Blau, endavant!

museu1El Museu Blau, antic Museu de Ciències Naturals del Parc de la Ciutadella, està ubicat al Parc del Fòrum i ocupa un espai de 9.000 m2 repartits en dues plantes. El seu fons patrimonial disposa de més de 3 milions de peces.

L’exposició permanent està dividida en tres àrees, la primera de les quals s’anomena Biografia de la Terra, que explica l’origen de l’Univers i la formació del nostre planeta a partir de projeccions de gran format, a més de diverses peces i audiovisuals.

 

 

Dimarts, 6 d'octubre de 2015. Primera visita al Museu Blau.

Dimarts, 6 d’octubre de 2015. Primera visita al Museu Blau.

L’encàrrec del museu és renovar la visita guiada que es fa a la Biografia de la Terra. De manera més detallada, ens proposen formular una pregunta clau per cada apartat de la visita (eres geològiques) i plantejar un material de suport per respondre aquesta pregunta.

Per dur a terme la tasca, fins al moment, hem fet tres visites al Museu Blau per conèixer l’espai i les col·leccions. Ens hem repartit la feina entre els nois i noies participants en 7 grups, per poder especialitzar-nos en un període geològic concret de la història de la Terra.

Dimecres, 7 d'octubre de 2015. L’encàrrec.

Dimecres, 7 d’octubre de 2015. L’encàrrec.

Share this post