El TGPE Vila Olímpica, en marxa!

El TGPE Vila Olímpica, en marxa!

L’entorn laboral

El CAP Vila Olímpica ens ofereix l’oportunitat de conèixer un entorn laboral des d’una perspectiva diferent. Els nois i noies participants han vist com es treballa en un CAP des de dins, canviant així el camp de visió centrat en el paper de pacient que han tingut fins ara.

Divendres, 18 de setembre de 2015. Primera visita al CAP Vila Olímpica.

Divendres, 18 de setembre de 2015. Primera visita al CAP Vila Olímpica.

Les visites a les instal·lacions, les que estan obertes a la ciutadania i les que estan reservades al personal, les hem fet els divendres 18 i 25 de setembre de 2015.

Ens han acompanyat l’administradora del centre, Montse Raga, que ens ha fet la presentació oficial del CAP, i tot un seguit de professionals de perfil divers (metgesses de família, infermeres, auxiliars de clínica, atenció a l’usuari, …), que ens han exposat les característiques de la seva feina.

 

 

 

L’encàrrec

Dimecres, 23 de setembre de 2015 vam rebre al nostre institut l’administradora del CAP

Vila Olímpica, Montse Raga, i la metgessa de família, Olga Domínguez.

El seu encàrrec és un estudi en ciències socials on treballarem el mètode científic, així com elements curriculars matemàtics, com l’estadística. Concretament, el CAP necessita conèixer el perfil de l’adolescent del Poblenou amb tres indicadors diferents:

– els hàbits alimentaris

– el consum de tòxics

– les relacions sexuals i afectives

Ens proposen elaborar un pòster científic que, si tingués la qualitat exigida, podria presentar-se en el 36è Congrés de la Societat espanyola de Medicina de Família i Comunitària (SEMFIC) que tindrà lloc a A Coruña del 9 a l’11 de juny de 2016 i al seu equivalent a nivell mundial, la World Organization of Family Doctors (WONCA).

Tot un repte!

Share this post