Els personatges… ja els tenim aquí!

Els personatges… ja els tenim aquí!

foto1Durant la segona setmana, amb els personatges ja triats entre tota la classe, hem començat a encaixar-los entre ells i a acabar-los de definir. Ho hem fet amb la Rosa Samper i la nostra professora Bea Soldevilla.

De cada un dels cinc personatges hem fet una rutina de pensament per analitzar-los. Consistia en escriure individualment, sobre un post-it, què ens emociona, què ens preocupa, què més necessitem saber i què suggerim.

No ha estat gaire fàcil, ja que cadascú tenia idees i opinions diferents, tot i així hem aconseguit crear uns personatges que poden captivar a molts joves de la nostra edat i de més grans. Ens sentim molt a gust treballant amb aquests personatges tan apassionants.

Quan pugueu llegir la nostra història, descobrireu a la Chenoa i El Deneck, els dos personatges principals. Ella té una doble personalitat, que durant la trama s’anirà destapant. I el Deneck és un personatge molt curiós, amb un gran secret que no pot revelar.

foto 3       foto 1(1)

 

A més d’aquests dos personatges en tenim d’altres, que enriquiran la nostra història.

 

foto 1     foto 2 foto 2(1)          foto 4

Si voleu conèixer amb més detall els nostres personatges i la intrigant trama que anirem construint, seguiu-nos en aquest bloc al llarg de les següents setmanes.

 

Carme i Aina.

Share this post