Isaac Palmiola visita el TGPE Penguin Random

Isaac Palmiola visita el TGPE Penguin Random

 

Isaac Palmiola

El passat divendres 16 d’octubre ens va visitar l’escriptor Isaac Palmiola, autor de la sèrie juvenil Secret Academy. 

Al llarg d’una hora, que se’ns va fer molt curta, vam poder compartir amb ell les nostres idees sobre la història que volem escriure i descobrir la persona que s’amaga darrere de l’escriptor d’un sèrie juvenil tan coneguda.

 

 

Vam tenir l’oportunitat d’explicar-li els nostres personatges i de discutir amb ells detalls concrets de la nostra trama. També ens va ajudar a aclarir alguns dels nostres dubtes amb les seves recomanacions. Va ser tota una experiència, que hem recollit en aquests núvols de idees!

 

 

Palabras         idea

 

També vam voler fixar per escrit algunes de les seves paraules:

 

 

Isaac

 

Seguim!

TGPE Penguin Random

 

Share this post