TGPE Laboratori de lletres, en marxa

TGPE Laboratori de lletres, en marxa

image1Aquesta setmana hem començat el TGPE Laboratori de Lletres. En aquest ens plantegem com a objectiu escriure un relat. Per a fer-ho, l’empresa Laboratori de lletres ens oferirà l’assessorament d’una escriptora, la Laia Fàbregas. Aquesta, juntament amb Laia Terron, ens van fer una xerrada el primer dia que volem resumir de manera visual amb un núvol de les paraules clau i un altre de les idees que en vam treure entre totes i tots.

Les tres frases estrella de la xerrada van ser

Laia Terron: ” la passió per escriure pot aparèixer en qualsevol moment de la vida”

Laia Fábregas:” moltes vegades el procés artístic és més fruit de la intuició que del raonament”

Laia Fàbregas: ” hem de saber escoltar el silenci”

image2núvol paraules laboratori de lletres

Share this post