Com són els nostres ulls?

Com són els nostres ulls?

 

Ull_1La setmana passada, vam aprendre una mica més sobre l’anatomia del nostre ull i com es produeix la visió. No ens podíem imaginar la quantitat d’elements interessants que amaguen els nostres ulls.

El Tomàs ens va guiar en l’observació de les parts d’un ull de vedella i va ser així com vam descobrir com són i com funcionen parts com la còrnia, la pupil·la, la retina, l’iris i el cristal·lí. Impressionant l’humor vitri que omple el nostre globus ocular i el nervi òptic que connecta el cervell amb les cèl·lules de la retina.

 

ull_4 ull_3 Laboratori_ull

 

Sabíeu que tenim un punt cec a la nostre retina en el que no s’hi forma cap imatge? Nosaltres ara sí i ho vam comprovar amb algunes il·lusions òptiques com aquestes:

il·lusions òptiques

 

Seguim!     TGPE ONCE

 

Share this post