Anem d’excursió a … El laboratori de lletres !!

Anem d’excursió a … El laboratori de lletres !!

El dimarts 29 de novembre vam tenir el privilegi de visitar el Laboratori de lletres, l’escola d’escriptura de les Laies, les nostres “guies “.  Per arribar vam agafar el metro fins la parada d’Urquinaona i després vam caminar uns quants minuts fins arribar al destí.

La Laia Terrón ens va donar la benvinguda i ens va deixar fer un tomb per tota l’escola (inclosa la cuina) i ens va explicar algunes curiositats del Laboratori. També ens va mostrar uns quants llibres i ens va dir que ens fixéssim en la portada, la contraportada, la tipologia de la lletra …

D’aquesta manera tindríem més inspiració per decidir com volem el nostre llibre de relats.

lablletres-1

El Laboratori de lletres ha estat conquerit pel 4Cantons!

Gràcies, Laia!

Share this post