Cultura Audiovisual 4ESO. Fotomuntatge

Cultura Audiovisual 4ESO. Fotomuntatge

En aquest BRCS, la proposta ha estat fer una exposició fotogràfica. Primer hem fet una aproximació a la fotografia, hem treballat per sobre la història de la fotografia i el seu ús com a eina publicitària, a més de visitar una exposició a Can Felipa del FotoClub Poblenou i veure i treballar algunes tècniques fotogràfiques. A partir d’aquest moment començava la segona part que era definir el tema de l’exposició i organitzar-se en grups per treballar el tema escollit, el racisme, des d’una perspectiva en concret.

Finalment van preparar l’exposició fotogràfica, és a dir, també per grups van escollir les fotos seleccionades per l’exposició, van escriure el peu de foto, van buscar diferents impremtes on imprimir les fotos i van preparar la presentació de l’exposició.

                               

 

 

 

Share this post