Cultura Audiovisual 4ESO. TV4Cantons

Cultura Audiovisual 4ESO. TV4Cantons

En aquest BRCS, la proposta era fer un programa de televisió o un o diferents documentals. Hem treballat a partir dels materials de l’eduCAC Fem Periodisme i De què parlem. Vam fer un repàs introductori de qui intervé en un programa televisiu a partir de la proposta Darrere la pantalla d’AulaMèdia, per conèixer el terme Agenda Setting, és a dir, ser conscients que hem d’informar-nos a través de diferents mitjans. Per complementar aquest contingut vam veure la pel·lícula Spotlight. A partir d’aquí els alumnes van escollir fer un reportatge i cada grup va escollir un tema: els BRCiS, els horaris, els videojocs, el viatge final d’etapa, les competències bàsiques. El resultat han estat quatre “reportatges” que mostren quatre preocupacions que tenen els alumnes de 4t d’ESO.

Share this post