Creación Literaria 4ESO. 4Cantons Magazine.

Creación Literaria 4ESO. 4Cantons Magazine.

La proposta d’aquest BRCS ha estat crear una revista digital per a joves (feta per ells i pensada per a ells). No es tractava tan sols d’una revista del dia a dia de l’institut, sinó que els alumnes l’han creat de zero, segons les seves inquietuds i interessos. Vam començar investigant les diferents plataformes on podíem penjar la revista (ens vam decidir per Joomag, i vam aprendre a utilizar-la!), vam dividir la classe en grups de treball i els alumnes mateixos van establir diferents rols dintre del seu grup (investigador, redactor, corrector, maquetador…). Finalment, es va enviar un qüestionari a l’alumnat de l’INS per comprovar quins temes interessaven més i així establir les seccions de la revista. Cada setmana hem anat elaborant diverses publicacions, i finalment els alumnes l’han maquetada i està disponible per ser consultada!

Share this post