Creació literària 4ESO.Fem la guia del nostre viatge per Itàlia.

Creació literària 4ESO.Fem la guia del nostre viatge per Itàlia.

Al BRC “Fem la guia del nostre viatge per Itàlia” l’alumnat va investigar quins apartats tenen les guies de viatges, com es creen rutes per ser seguides amb Google Earth i un dispositiu amb GPS, el funcionament de WordPress (etiquetes, entrades, pàgines, disseny) i com se cerca i se selecciona la informació, tant en línia com en paper.
Per dur a terme el projecte, tot l’alumnat va analitzar diverses guies de viatge i entre tots vam decidir quin format crèiem que responia a les nostres necessitats. Com que vam establir que el projecte havia de ser en línia, vam buscar quina eina ens anava bé per treballar i vam arribar a la conclusió que un WordPress responia a totes les nostres necessitats. Tot seguit vam crear una divisió per equips que reflectia els departaments d’una empresa de comunicació en línia i l’alumnat es va distribuir en funció de les seves motivacions. D’aquesta manera, els que tenien un perfil més plàstic s’ocupaven del disseny i de maquetar els textos fets pels alumnes que preferien buscar i escriure informació. No obstant això, era necessari que tots ells participessin a l’hora d’escriure les entrades del web.
El producte final és el web https://viatgedels4cantons.wordpress.com/, un lloc que proposa itineraris, establiments on menjar, pel·lícules per veure abans d’anar a Itàlia i la ruta que farà l’alumnat de 4t durant el seu viatge

Share this post