Creació artística 4ESO. Màrqueting amb el mercat dels Encants

Creació artística 4ESO. Màrqueting amb el mercat dels Encants

En aquest brc hem fet diverses coses. Per començar el bloc de recerca i creació la primera tasca que vam fer va ser, buscar anuncis per fer-nos una idea de com es el Màrketing. Després d’aquesta tasca vam anar de sortida al mercat dels encants, per veure com era i per saber quina era la proposta,  consistia en fer alguna cosa per fer que els joves anessin al mercat. Un cop ens van dir la proposta vem fer una pluja d’idees i ens vam dividir en grups, cada grup tenia un tema a tractar i desenvolupar. Després tots el grups vam presentar el nostre projecte a tota la classe i a una persona que va venir dels Encants. Va dir el que podríem seguir desenvolupant els projectes per després anar al mercat  a presentar-los davant de la gent que dirigeix els encants.

Com a resultat d’una de les propostes el dia 23 de Març anirem al mercat per vendre les nostres coses que ja no necessitem, Tots els diners que guanyin seràn pel seu viatge de fi de curs.

Podeu venir a veure’ns i a comprar.

Els alumnes de quart d’eso han realitzat un Bloc de Recerca i Creació (BRC) de màrqueting, col·laborant juntament amb el mercat dels encants.

Aquest projecte consistia en buscar la manera de compartir els encants a la gent jove perquè així hi vagin i puguin gaudir de les ofertes.

Juntament amb la Nadia, la noia que els ajuda a preparar el projecte, van fer diferents propostes que podrien atraure als joves, l’equip directiu dels encants les va valorar i van escol ir les que més els agradaven.

Ara els alumnes estan seguint endavant amb una de les idees escol ides, venda de segona mà. El dissabte 16 de març podran gaudir d’un espai per vendre objectes que ja no utilitzen.

Tots els diners que guanyin seràn pel seu viatge de fi de curs.

Share this post