Cultura audiovisual 4ESO. Millorem la teva web.

Cultura audiovisual 4ESO. Millorem la teva web.

En aquest BRCS Cultura Audiovisual “Millorem la teva web” se’ls va demanar que busquessin una entitat a qui proposar una millora de la seva web. La idea era vincular-ho al concurs Websalpunt.cat  d’elaboració de llocs web i apps.

Tanmateix només un grup va poder tirar endavant el web, cttpoblenou.cat,  encara que estan esperant si el club els accepta la proposta de canvis. Els altres grups van optar per crear de zero el seu web i van sortir dues propostes que participen al concurs Websalpunt.cat que són cotis.cat i viatge4cantons.cat, a més del cttpoblenou.cat i dues que no, lacastanyera1.blogspot.com i esports4cantons.strikingly.com respectivament.

A més, ens va arribar la proposta de participar al Concurs Joves i Mobilitat del RACC i tres grups van acceptar de participar-hi: dos en l’apartat d’Anunci gràfic i un de Vídeo per a Instagram.

Share this post