Recerca Científica (BG) 4ESO. Salvem el planeta

Recerca Científica (BG) 4ESO. Salvem el planeta

Al BRCS de Biologia i Geologia Salvem el Planeta hem treballat el funcionament del sistemes naturals. Les relacions entre els organismes i el medi i l’equilibri que es dona entre els diferents elements dels ecosistemes. També hem aprofundit en com les activitats humanes afecten el funcionament de la naturalesa i el fort impacte que causa l’actual model econòmic per l’elevada demanda i consum dels recursos naturals.

A proposta del professor vam decidir participar en el concurs “Salvem el Planeta, demà pot ser tard” que havia convocat la secció de la Unesco de Tortosa. S’havia de fer un clipmetratge d’una durada màxima de 2 minuts que fos original i inèdit, creat expressament per a participar en aquest premi. També havien d’estar elaborats, en equip d’un mínim de 3 persones.  Els projectes presentats havien de promoure:

• Els valors ecològics promoguts per la Carta de la Terra.

• Els Objectius de Desenvolupament Sosteni ble (ODS) recollits en l’agenda 2030 de les Nacions Unides.

• El coneixement de la biodiversitat de la Re serva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Ens hem organitzat en  grups de treball per elaborar els clipmetratges. Hem treballat a classe i vam fer una sortida de tot el dia al Delta de l’Ebre. Les temàtiques dels clipmetratges  són variades: la fam, l’ús que fem del petroli, les amenaces del Delta de l’Ebre, els plàstics, el reciclatge.

Us deixem el pòster des d’on a partir del QR podreu consultar els vídeos.

Share this post