Servei a les persones 3r ESO. Prevenció contra la violència de gènere

Servei a les persones 3r ESO. Prevenció contra la violència de gènere

En aquest BRC s’ha col.laborat amb la Plataforma unitària contra les violències de gènere, un grup  d’entitats que lluiten per fer possible la igualtat de gènere en tots els àmbits així com prevenir qualsevol tipus de violència de gènere a la societat.

L’alumnat de 3r ESO del 4Cantons ha rebut formació a través de xerrades i dinàmiques de les següents entitats:  APODERART -Feminitat -, HOMES IGUALITARIS -Masculinitats-, CÚRCUMA -Sistema sexe/gènere- , LGTBI -Diversitat Sexual-

Paral.lelament a això:

  • L’alumnat ha treballat  per grups activitats com “Aclarim conceptes” on havien  de buscar informació  sobre alguns conceptes relacionats amb la temàtica: sexisme, estereotips, feminisme…
  • L’alumnat ha fet  per grups  un treball de recerca sobre la situació de la violència masclista a Espanya i Catalunya que ha acabat amb unes infografies.
  • Han  participat en el #Fòrumviolencies2019 que va organitzar @Prouviolencia a l’espai 3EFBonnemaison.

Per últim, part d’aquest alumnat que forma part de la Comissió Feminista del 4Cantons, va organitzar la Jornada del dia 25N, impulsant activitats i tallers de prevenció i sensibilització entre l’alumnat de l’institut.

Share this post