Creació escènica 3r-4t ESO. Muntem un festival.

Creació escènica 3r-4t ESO. Muntem un festival.

En aquest BRC de l’àmbit de creació escènica hem col·laborat amb l’entitat: NouPop. Una entitat d’experts de la música els quals comparteixen la seva passió amb els adolescents. Amb la seva
ajuda hem aconseguit crear el nostre producte final, un festival per a joves creat per joves, el “NouPop festival”.

Durant el BRC hem anat rebent ajuda de diferents experts relacionats amb de la música i dels festivals, com bé poden ser en Marc Tapias o la Míriam Swansonv, dos experts en l’àmbit de coounicacio i producció respectivament  els quals ens van donar dues xerrades perquè ens poguéssim fer una idea de com havíem de fer-ho funcionar
tot.
Per altra banda, per al muntatge del festival vam començar-ho tot pensant en una temàtica i concepte  per al festival. Això ho vam fer amb una tasca “Creem un Moodboard”, aquest constava d’un pòster on
havíem de posar imatges relacionades amb la temàtica de la qual ens agradaria que anés el festival.


Després d’algunes votacions vam decidir que el festival tindria un estil “Urban”. Seguidament vam haver de dividir-nos en diferents comissions, aquestes eren: producció,
comunicació, escenografia i programació. Per a distribuir-nos, vam haver de fer una altra tasca, la carta de motivació, on explicàvem en quina comissió volíem formar part, perquè i què podríem aportar en ella.

 

Una vegada dividits en comissions ens vam posar a treballar en les feines necessàries. Per a aixòvam treballar amb l’app “Trello”, en ella apuntàvem totes les tasques que havia de fer la nostra comissió, per a així fer un seguiment del que havíem anat fent.


Cada comissió va organitzar-se a la seva manera i passades unes setmanes, amb l’ajuda de la Marushka i del Marc per a aconseguir diferents sponsors, vam aconseguir tenir-ho tot acabat a temps.
Finalment el dia 31 de gener vam celebrar el festival, a l’espai el niu de 19:00 a 21:00.

Share this post