Programació i dissseny 3ESO. Fem una APP mòbil.

Programació i dissseny 3ESO. Fem una APP mòbil.

En el BRC de “Fem una APP mòbil” l’alumnat de 3r d’ESO ha après a programar APPs per mòbil Android. El programari utilitzat ha sigut l’APP Inventor desenvolupat pel MIT i que es basa en la programació per blocs.

L’objectiu principal del BRC ha sigut que l’alumnat tinguès la capacitat de crear una APP mòbil funcional per poder participar en el pròxim concurs Mschools. A més a més de la mateixa APP, l’alumnat ha creat un vídeo promocional, una pàgina web i un pòster promocional.

Dos d’aquests treballs s’han presentt al concurs promogut per YOMO (mobile congress) en l’àmbit de STEAM;

1. TreeFinder
Es tracta d’una aplicació per conèixer i localitzar els arbres de l’entorn de l’institut. L’aplicació descriu les característiques principals de l’arbrat de la zona i els permet localitzar per tipus en un mapa.
El codi QR per descarregar l’aplicació per Android:
2. FindYourTrash
Es tracta d’una aplicació per concienciar sobre el reciclatge i a més permet trobar la localitació dels diferents contenidors de reciclatge per tipus de la zona.
El codi QR per descarregar l’aplicació per Android:

 

Share this post