Why Violence (en temps de confinament)

Why Violence (en temps de confinament)

Amb molt d’entusiasme i orgullosos del procés i el resultat, us presentem el darrer projecte que hem dut a terme amb l’alumnat de 3r i 4t d’ESO durant les darreres setmanes d’aquest període acadèmic excepcional que ens ha tocat de viure.

Que millor que treballar sobre nosaltres mateixes i mateixos, sobre allò que ens violenta i sobre allò que a la nostra societat trobem de violent?

El treball sobre les “microviolències”, aquelles que moltes vegades passen desapercebudes per les nostres vides, ens ha ajudat a conèixer-nos millor, a reflexionar sobre allò que ens fa mal i alhora a saber donar una solució a un conflicte, que a vegades, per considerar-se petit, o acceptat socialment, passa desapercebut.

A través del vídeo, del relat, del còmic, de la il·lustració, hem reflexionat i hem donat respostes. Per què violència?, Why violence? Perquè no tornem a passar de puntetes sobre les violències a les nostres vides, perquè les puguem reconèixer, tant en nosaltres com en els altres i perquè aprenguem a solucionar-les, per això fem de la pregunta una resposta contundent: de la violència a la NOVIOLÈNCIA.

El producte han estat dos revistas digitals que veureu enllaçades

BRC 3r ESO

BRC 4t ESO

Share this post