Complint l’encàrrec

Complint l’encàrrec

 

Títol

Hem escollit com a títol de l’obra”Sí ”, ja que és una manera de deixar amb intriga a l’espectador. A més, Sí, s’utilitza per afirmar, que és tot el que fa l’ Àlex durant l’obra, afirmar i donar la raó a la Maria.

Com hem escrit l’obra

Per treballar més en comú i poder tenir més idees, ens dividíem en diferents grups. Escrivíem les escenes i desprès les posàvem en comú per triar la millor. Al final de cada escena, la retocàvem i la deixàvem polida.

 

Denúncia de l’obra

La finalitat d’aquesta obra és denunciar les relacions abusives i fer veure al públic que no és bo que la teva parella et maltracti psicològicament i que et controli tot el que fas. Amb aquesta obra, volem fer veure al espectador que no sempre ets conscient de com ets tractat i que tu mateix has de saber veure la realitat. Estimar és respectar a l’altre persona, i preocupar-te per la felicitat de l’altre abans que la teva. Però això no significa que no puguis tenir llibertat per estar amb els teus amics i fer les coses que t’agradin.

 

Lara Esfors, Marieliza Pont i Alba Cerezuela

Share this post