Fragments del laberint emocional

Fragments del laberint emocional

Exercicis de teatre jove al TGPE Sala Beckett.

 

Irati O., 4t ESO. Retrat psicològic.

 

 

L’Eric

La patronne, Amedeo Modigliani. PD

 

 

L’Eric és ros, alt, de catorze anys. És estudiós, i treu molt bones notes. Sempre ha estat educat i tranquil, i vol evitar qualsevol acció delictiva. Tot i que sempre el molesten a l’escola, només i ha una cosa que el treu de polleguera, que la seva germana rebi tota l’atenció. Tothom la tracta com si fos la víctima d’alguna cosa, i ell se sent ignorat per un motiu que desconeix.

 

 

La Laura

HebuterneModigliani, Amedeo Modigliani [Public domain], via Wikimedia Commons

La Laura és una noia de setze anys, esvelta i atractiva, pèl-roja. És una noia molt femenina, però molt enèrgica i extravertida. Se sent estressada de veure els seus pares tan amoïnats en saber que tindrà un fill. A més, ha de mantenir en secret que el pare de la criatura és el seu xicot, un noi major d’edat.

 

 

 

 

 

 

En William

Portrait of Léopold Zborowski, Amedeo Modigliani [Public domain], via Wikimedia Commons

En William té dinou anys, és prim amb els cabells negres. Està molt preocupat per dues raons: Ha deixat embarassada la Laura, amb la qual només jugava, i ara ella vol tenir el fill com si res. A més, fa poc s’ha sentit atret per un noi, i té un pare homòfob. La Laura sap tot això, i li preocupa que ho expliqui. Ell vol independitzar-se i fugir de tot aquell merder, i sortir-ne viu.

 

 

 

 

 

 

 

Share this post