Què ens preocupa? Què ens ocupa? Metaplan en clau de teatre jove

Què ens preocupa? Què ens ocupa? Metaplan en clau de teatre jove

Volíem sentir totes les veus i totes les idees de l’equip TGPE Sala Beckett. Què volen resoldre els nostres joves? Què els procupa? La tècnica del Metaplan els ha descobert que comparteixen preocupacions, pors, incerteses, conflictes, algunes soledats i alguns somnis.

 

 

Ara tenim un mapa, o potser un laberint, i hem de buscar els nostre Teseu i la nostra Ariadna. Com amb un mirall trencat, començarem a buscar la història a partir dels fragments del laberint emocional.

 

By Radomz (Own work) [CC BY-SA 2.5 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5)], via Wikimedia Commons

 

Theseus pursuit Louvre G423

By English: Komaris Painter Français : Peintre de Comaris (Jastrow (2006)) [Public domain], via Wikimedia Commons

 

Share this post