Comencem el TGPE amb el Grup Cooperatiu TEB

Comencem el TGPE amb el Grup Cooperatiu TEB

DSC01658Som del TGPE Grup Cooperatiu TEB.

El TEB és un Grup Cooperatiu format per 7 cooperatives (TEB Barcelona, TEB Vallès, TEB d’Habitatge, TEB Verd, TEB solucions, TEB Gestió i una cooperativa de 2n grau, el Taller Escola Barcelona).

Treballen des dels principis i els valors cooperatius per aconseguir una vida inclusiva per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Arribant a la seu central del grup cooperatiu Teb

Arribant a la seu central del grup cooperatiu Teb

Aquesta primera setmana hem anat a la seu central del grup cooperatiu TEB, al barri de Sant Andreu. Primerament ens van explicar tot el que feien i com treballaven.

 

 

Més tard van venir alguns nois i noies amb discapacitat intel·lectual que treballen al Centre Ocupacional del TEB i ens van presentar alguns dels productes que havien fet darrerament i que ja són per la campanya de Nadal: postals, sabons, calendaris, …

Llavors ens van fer l’encàrrec que consisteix en dissenyar un producte nadalenc per tal que després el puguem fabricar conjuntament i es pugui vendre a les paradetes que munten a les fires.

Finalment vam fer una volta per les instal·lacions: vam visitar les sales on treballen i també les instal·lacions industrials on embalen productes diversos.

DSC01705Ens va semblar molt interessant haver anat al TEB, ja que molts nosaltres pensàvem que les persones amb discapacitat intel·lectual podien fer molt poques coses i a la visita vam poder veure que això és del tot fals.
La resta de la setmana hem començat a buscar idees per complir el nostre encàrrec. D’aquí a dues setmanes ens visitaran i els les haurem de presentar!

 

Share this post