Presentació dels prototips als representants del Teb

Presentació dels prototips als representants del Teb

El passat dimarts 20 d’octubre, ens va venir a visitar un grup de nois i noies amb discapacitat intel·lectual que treballen al centre ocupacional del grup cooperatiu TEB. Venien a veure com teníem l’encàrrec que ens havien fet.

Nosaltres, els hi vam mostrar en forma de presentació les nostres propostes i prototips de productes per vendre a la fira de Nadal.

 

Tot va sortir força bé. Les presentacions van ser bastant dinàmiques i seguides. Va ser reconfortant saber que les nostres propostes els hi havien agradat i ens vam sentir orgullosos dels nostres prototips.

Tot seguit vam passar a fer el pica pica que havíem preparat i això va donar peu a que poguéssim trencar una mica més el gel.

Alguns vam jugar als jocs de taula que havíem preparat i d’altres vam preferir estar parlant. Vam descobrir que compartim alguns gustos i aficions: cantants, sèries de televisió, esports, …

Va ser una estona molt agradable i distesa que, a tots, se’ns va fer curta.

En acomiadar-nos ens van donar la seva opinió general sobre les nostres idees i ens van dir que les explicarien a la resta de companys. Quan hagin decidit quina serà l’escollida per fabricar entre tots, ens ho faran saber. Quins nervis!

 

 

Share this post