Laboratori de lletres, seguim treballant!

Laboratori de lletres, seguim treballant!

laboratori2Aquesta setmana hem tingut molta feina. Estem acabant d’enllestir els nostres contes. Però no només això, sinó que també hem dissenyat la portada i ens hem inventat un títol original i creatiu. Per sort, hem estat aconsellats per unes autèntiques professionals del llibre: la Laia Terrón i la Laia Fàbregas. Que a més d’ajudar-nos ens han convidat a veure el seu local: un monument a la lectura anomenat el Laboratori de Lletres.
Després hem fet les propostes de portada i títol del recull de contes. Els títols que més ens han agradat són:
XXIV explosions, Relats pels 4 Cantons, Contratemps, 2 4Cantons
Aquí teniu unes fotografies del que hem fet i de les portades finalistes.

laboratori1

Share this post