El Braille entra a la nostra aula!

El Braille entra a la nostra aula!

IMG_1553 (2)
Divendres passat ens va visitar el Víctor, responsable de les adaptacions a Braille de l’ONCE. Va ser una sessió d’aprenentatge vivencial 100 %. Ens va apropar al sistema Braille, a la seva interpretació i ens obsequiar amb la possibilitat de manipular diferents eines de lectura i escriptura Braille: la línia Braille, la màquina Perkins, llibres escolars adaptats i el cuadern d’escriptura van ser els nostres acompanyants durant la sessió.

Dilluns, 30 de maig, arrodonirem aquesta sessió amb la visita a les instal·lacions de l’ONCE, on podrem veure de prop les màquines que fan la impressió dels llibres Braille i escriure els nostres noms amb aquest sistema.

 

foto Perkins Victor cuaderno

Seguim!

TGPE ONCE

 

 

Share this post