TGPE ONCE en marxa!

TGPE ONCE en marxa!

once Ja hem començat el TGPE de l’ONCE!

El primer dia, tots ens vam reunir  en una classe i vam fer una rutina de pensament  sobre el que sabíem de l’ONCE. Vam arribar a la conclusió que gairebé ningú sabia què era exactament i quina era la seva funció.

Hores d’ara ja sabem molt més. L’ONCE (Organització Nacional de Cecs Espanyols) és una organització que treballa principalment per facilitar la vida i integrar als cecs i a la gent amb greus problemes de vista a la societat.

 

 

Entre les moltes coses que fa aquesta organització, volem destacar el servei bibliogràfic, amb el que nosaltres treballarem, on s’escriuen i adapten llibres en Braille. També l’ONCE  treballa per oferir treball a aquest col·lectiu i facilitar-lis recursos d’orientació (gossos pigalls i bastons blancs per cecs) i formació per aconseguir una millor integració acadèmica, social i laboral. La venda de cupons de loteria serveix per financiar els diferents serveis que ofereix la ONCE.

Seguim aprenent!

 

Andrea i Silvia. TGPE ONCE

Share this post